حمله موشکی و پهپادی یمن به پایگاه نظامی سعودی

يکشنبه 22 شهريور 1405
08:59
حمله موشکی و پهپادی یمن به پایگاه نظامی سعودی سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله ترکیبی موشکی و پهپادی علیه یک پایگاه نظامی سعودی در منطقه «شروره» خبر داد. رزمندگان یمنی همچنین یک کاروان زرهی مزدوران سعودی را در کمینی دقیق هدف قرار دادند. 

العالم - یمن

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که ارتش یمن انبار‌های تسلیحات و اتاق‌های فرماندهی و کنترل مرتبط با تهاجم علیه یمن را در یک پایگاه نظامی در منطقه شروره (استان نجران) عربستان سعودی هدف قرار داده است.

سرتیپ یحیی سریع افزود این عملیات با شلیک شمار زیادی از موشک‌های بالستیک و پرتاب پهپاد‌ها انجام شده و اهداف مورد نظر با دقت و به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفته‌اند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تأکید کرد این عملیات در واکنش به تداوم حملات و تجاوزات عربستان سعودی علیه یمن انجام شده است.

یحیی سریع خطاب به دولت ریاض، گفت: به دشمن سعودی جنایتکار اعلام می‌کنیم که ادامه تجاوزاتش علیه مردم ما، با عملیات‌های قوی‌تر و گسترده‌تری در اعماق خاک آن کشور مواجه خواهد شد و عواقب وخیمی را برای او به همراه خواهد داشت.

ساعاتی پیش سازمان دفاع مدنی عربستان از اصابت یک موشک در منطقه جازان خبر داده و اعلام کرده بود این اصابت باعث واردن آمدن خسارت به چند ساختمان شده است.

در خبری دیگر رزمندگان یمنی یک کاروان زرهی مزدوران سعودی را در کمینی دقیق هدف قرار دادند.

بر اساس اعلام ارتش یمن، این کاروان شامل ۱۰ خودروی زرهی بود که هنگام عقب‌نشینی از منطقه درگیری، شناسایی و در کمین گرفتار شد. در این عملیات، شماری از مزدوران سعودی کشته یا اسیر شدند و خسارت سنگینی به تجهیزات نظامی آنها وارد شد.

منابع یمنی اعلام کردند، یک پهپاد متجاوز نیز در آسمان استان الجوف رهگیری و سرنگون شده است.

همزمان، گزارش‌ها از سفر طارق صالح، فرمانده نیروهای وابسته به سعودی، به ریاض برای توضیح درباره فروپاشی و عقب‌نشینی نیروهایش در ساحل غربی یمن حکایت دارد.

حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها در خاک عربستان در حالی است که جنگنده‌های سعودی همچنان به شدت خاک یمن را بمباران می‌کنند؛ به طوریکه به گفته یحیی سریع در اطلاعیه شب گذشته خود، نیروی هوایی عربستان در ۴۸ ساعت گذشته ۱۲۹ حمله هوایی به استان‌های مختلف یمن انجام داده است.

حملات هوایی سعودی پس از آن است که رزمندگان یمنی روز پنج‌شنبه هفته گذشته توانستند با آزادی ۴۲۰۰ کیلومتر مربع از مناطق ساحلی در استان الحدیده و تعز، خود را به باب‌المندب رسانده و کنترل این آبراه راهبردی را به دست بگیرند.

0% ...

آخرین اخبار

حماس از بیانیه بریکس در حمایت از حقوق فلسطینیان استقبال کرد


شهادت چند فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به غزه


پیام تبریک ایران به مناسبت پیروزی های یمن


پزشکیان، دهلی‌نو را به مقصد تهران ترک کرد


تامین امنیت باب‌المندب؛ تضمین تردد روان کشتی‌ها +فیلم


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوب لبنان


دکتر پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و آفریقای جنوبی هستیم


بریکس: از یک بلوک اقتصادی تا قدرتی جهانی و تأثیرگذار


جوری... کودکی از غزه که پشت گذرگاه‌های بسته، در انتظار درمان است


سردار ابن‌الرضا: هیچ ارزشی برای تهدیدات دشمن قائل نیستیم